ASSIUUTISIA

NYT LUETAAN...

tiistai 25. helmikuuta 2014

Miehiset miehet: tosi asseja

Miksiköhän monet kotimaiset naiset eivät välitä asseista, vaikka heillä tutkijoiden mukaan on äärimmäisen miehiset aivot? Johtuukohan siitä, että nämä miehiset miehet ovet tosi asseja eivätkä hallitse flirttailua. Jos sellaisen saa miehekseen, voi olla tyytyväinen, sillä hän on uskollinen eikä flirttaile muiden naisten kanssa.

Naisetkin voivat olla asseja. Assimiehiin heitäkin yhdistää äärimmäisen miehiset aivot. Näitä naisia löytyy usein miesvaltaisilta aloilta. Heitä on diagnosoitu vähemmän, sillä tytöiltä ei vaadita yhtä tiukkoja normeja kuin pojilta, jotka viimeistään koulussa erottautuvat joukosta.

Sosiaalisten taitojen puutteen vuoksi assit usein avioituvat ulkomaalaisten kanssa. Ulkomailla assin piirteet eivät kummastuta. Outous sulautuu ulkomaalaisuuten. Ei siis tarvitse ihmetellä, jos siirtolaisista ja maahanmuuttajista monet ovat asseja kansallisuudesta riippumatta..

Tietotekniikkavaltaisilla paikkakunnilla kuten Oulussa, on todettu autismin kirjon lapsia enemmän kuin muualla keskimäärin. Autismi onkin ilmeisen periytyvää.

 Aiheesta lisää: Daily Mail: Is Man Wired Differently
Lähetä kommentti