ASSIUUTISIA

NYT LUETAAN...

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Meiltä evättiin suoja väärien syytösten terrorikampanjalta

Tiedän, että en ole ainoa uhri. Olen päättänyt puhua suuni puhtaaksi ja vastustaa epäoikeudenmukaista toimintaa, vaikka siitä saattaa seurata lisää kiusaamista.

– Stephen, Iso-Britannia

Sosiaalityöntekijöille kerrottiin, että lapsiani uhkailtiin aseella ja veitsellä ja pahoinpideltiin fyysisesti. Väitteet ovat valheellisia. Niitä on tutkittu ja ne on todettu epätosiksi. Muut henkilöt, kuten lasten koulun opettajat, antoivat sosiaalityöntekijöille väärää tietoa ja syyttivät minua siitä, että aion kaapata lapset koulustaan.

Asia ratkesi vasta useiden aikaa vievien haastattelujen ja tapaamisten jälkeen. Sosiaalityöntekijät kieltäytyivät suojelemasta meitä väärien syytösten terrorikampanjalta. Sain tapaukseen ratkaisun vasta aluehallintovirastossa. Ihmiset voivat valehdella sosiaalityöntekijöille ja tekivät juuri niin, koska he tiesivät, että he eivät joudu koskaan vastuuseen kiusaamisesta.

Kokemusteni perusteella olen tullut siihen tulokseen, että paikallisille viranomaisille on annettu aivan liikaa valtaa. He eivät joudu millään lailla tekemään tiliä ammatillisista ja eettisistä päätöksistään. Tiedän, että en ole ainoa uhri. Olen päättänyt puhua suuni puhtaaksi ja vastustaa epäoikeudenmukaista toimintaa, vaikka siitä saattaa seurata lisää kiusaamista.http://yle.fi/uutiset/suomalainen_lastensuojelu_lasten_suojelemista_vai_voittoa_tavoittelevaa_liiketoimintaa/8754033
Lähetä kommentti