ASSIUUTISIA

NYT LUETAAN...

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

As-studiossa tapahtuu

As-studiossa aloittaa torstaina vapaaehtoistyöntekijä, joka ilostuttaa läsnäolollaan näillä näkymin koko kevään ajan. Näin ollen As-studiossa on tästä lähtien aina yksi korvapari lisää kuuntelemassa ja keskustelemassa kävijöiden kanssa.


Tervetuloa uudet ja kaikki vanhatkin As-studiolaiset mukaan mukavaan porukkaan!

As-studio on torstaisin klo 15-18 kokoontuva (yli 15-vuotiaiden) nuorten ja aikuisten Asperger-henkilöiden avoin kohtaamis- ja vapaa-ajan vietto paikka. As-studio tarjoaa tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia sekä yhteisöllisyyden paikan. Toiminta on osallistujille maksutonta, eikä siihen tarvitse sitoutua. Paikalle voi tulla silloin kun itse haluaa, joko poikkeamaan pikaisesti tai viihtymään koko ajaksi. 

Ohjelmiin ei tarvitse osallistua, vaan paikanpäällä voi vain oleskella, lueskella, kahvitella, pelailla ja rupatella. Joihinkin ohjelmiin voidaan tarvita ilmoittautuminen, joten lue tarkkaan jokaisen kerran ohjelma ja ohjeet! As-studiossa on aina paikalla myös Omavoiman työntekijä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan voikin käydä henkilökohtaista keskustelua työntekijän kanssa tai saada neuvoja ja ohjausta itseä askarruttaviin asioihin. 

As-studion alkukevään 2014 ohjelma tapaamisaikoineen ja -paikkoineen löytyy täältä sekä tarvittaessa Omavoiman työntekijöiltä Niinalta ja Ninalta.
Lähetä kommentti