ASSIUUTISIA

NYT LUETAAN...

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Itsehankittu diagnoosi.

Varmasti monella käy mielessä missä on sosiaalisten vaikeuksien syy. Miksi hän kokee itsensä erilaiseksi. Tässä Demi-palstalta...

Teen kokeilun: Hankin itselleni asperger-diagnoosin tämän kevään aikana

27.01. 20:15
(1/42)

Minulla ei todellakaan oikeasti ole aspergeriä, mutta todistaakseni, kuinka helposti nykyisin saa minkä tahansa psykologin määrittämän diagnoosin, aion sellaisen hankkia.

En ajatellut valehdella mitään, kerroin vain asiat tietystä vinkkelistä, josta jokaisen elämän periaatteessa voi nähdä. 

- En ymmärrä ihmisiä (=koska en osaa lukea ajatuksia)
- Uppoudun tuntikausiksi jonkin harrastukseni pariin ja ignooraan tärkeämmät asiat.
- Viihdyn mieluisten yksin ja oikeastaan inhoan suurinta osaa muista ihmisistä. (todellisuudessa pidän ihmisistä, mutta kenenkään kanssa en jaksa olla koko ajan)
- En jaksa keskittyä asioihin, jotka eivät minua kiinnosta.
- pienenä olin hullun kiinnostunut hyönteisistä ja luin niistä kaiken mahdollisen plus keräsin kaiken maailman päiväkirjoja, jonne piirsin hyönteisiä ulkona. (tämä varmaan lasketaan erityiskiinnostuksen kohteeksi)
- Ahdistun, jos syön ruokaa, jossa on tiettyjä lisäaineita.
- En mielelläni katso vieraita ihmisiä silmiin.

Kokeilen ensiviikolla uuden psykologin kanssa näillä ja katson, mitä se sanoo. Lisäksi aion hieman buustata välttelemällä katsekontaktia ja katsomalla maahan.


Onnistuukohan. :DD

27.01. 20:17
(2/42)


05.02. 21:50
(42/42)

"hassuhurjahirvi":ö : En kyllä itsekkään tajua miksi jengi on täällä ihan innoissaan tästä. Luulisi että sulla olisi parempaakin puhuttavaa psykologin kanssa, kuin keksitty sairaus

Ei nyt oikeastaan kyllä ole, mutta enpä kyennyt alkaa esittämään. Oikeastaan mokasin jo heti alkuunsa kun psykologi oli myöhässä ja pahoitteli viivästystään, niin ajatuksissani juttelin ihan normaaleja ja heitin läppää. En viitsinyt sitten yhtäkkiä muuttua vaitonaiseksi.
Lähetä kommentti