ASSIUUTISIA

NYT LUETAAN...

torstai 22. lokakuuta 2015

Hankin edunvalvonnan kautta oman kausikortin

Jesse ja Joonas eivät vieneet minua vielä Kärppä-faniuteen. Siihen sen sijaan vaikuttivat hyvinkin Ossi, Ilpo ja Jani. Menneenä kautena kävin katsomassa noin 15 Kärppä- ottelua, joista kaksi Klubitalo Pönkän kausikortilla. Kuluneelle kaudelle hankin edunvalvonnan kautta oman kau- sikortin. 

Halusin ottaa sen seisomapaikalle monestakin syystä kuten siitä, jos jokin ottelu jää seuraamatta jostain äkillisestä syystä, niin se tappio ei koidu kovin mittavaksi. Lisäksi halajan seurata tapahtumia aivan kenttätasossa, missä mielestäni tunnelma tiivistyy. Hyvin heikko näköni vaikutti siihen valintaan sekin. Ohjaajapalveluitten asu- misen ohjaajien järjestämään kiekkoiltaan taisin mennä jo vuonna 2010. Tällainen tapahtuma on kerran vuodessa.

Tätä kirjoittaessa olen käynyt katsomassa #1 eli ensimmäisen kotiottelun kevätjakson vaihtuessa. Saan kaivattua jännitystä, sekä ehkä hieman enemmän sosiaalisuutta elämääni. Olen ostanut Kärppien fanituotteita, joista moni nyt koristaa kotiani. Nyt on joihinkin entisiin ystäviini yhteydenpito hieman katkeillut. Erityisesti Hartikaisen Ossia Kuopiosta, haluan muistaa kaikella lämmöllä ja kiitoksella! Hänen lähettämänsä joulukortit, ne ovat vielä edelleenkin tallella.

Toivon jokaiselle jääkiekon ystävälle ”rikkeetöntä kautta”. Tämä tarkoittaa pelien jatkumista kunnioittavassa Fair Play -hengessä, ja kyllä, vastustajaakin kunnioittaen! :) Mitä tämä tarkoittaa? Esimerkiksi: taputa myös vastusta- jan pelaajalle tämän tehtyä maalin. Parhaimmillaan voi jääkiekko-ottelussa kokea aitoa iloa, riemua sekä yhtei- syyden ja onnistumisen tunnetta. Tappion hetket ovat mahdollisia nekin ja ne ovat vain kestettävä. Kuitenkin näin: jokainen uusi peli tuo aina uuden mahdollisuuden menestyä uudestaan.

Ystävällisin ja joulun jälkeisin terveisin kaikille ”assareille” ja kaikille muillekin,

Ari Inkeroinen Oulusta

Autismi- ja Aspergerliiton Ikääntyminen autismin kirjolla -projekti on koonnut yksien kansien väliin kaksikymmentäyksi pienoismuistelmaa, joissa kerrotaan, millaista on ollut elää Aspergerin oireyhtymän kanssa. 
Lähetä kommentti